Omet al contingut

Josep Jordana

jordana-blanc

Qui sóc

Especialista en Psicologia amb Enfocament en Educació Emocional

Josep Maria Jordana Claró

Especialista en Psicologia amb Enfocament en Educació Emocional

Sòlida formació en psicologia

Amb una sòlida formació en Psicologia, he dedicat la meva carrera a especialitzar-me en educació emocional. Creo fermament que aquest aspecte fonamental de la salut mental és clau per al benestar al llarg de la vida.

Experiència transformadora

Amb anys d’experiència en el camp, he tingut el privilegi de ser testimoni de transformacions notables en aquells que han decidit explorar i comprendre el seu món emocional. El meu enfocament integral i personalitzat ha portat a resultats significatius en el benestar emocional dels meus clients.

Cofundador i codirector de La Fita Psicologia

Des de març de 2020 fins a l’actualitat, he exercit el paper de Cofundador i Codirector a La Fita Psicologia. El meu compromís amb l’excel·lència en la pràctica psicològica es reflecteix en la visió i missió de la nostra institució.

Dedicació per la psicologia infantil

Experiència professional destacada

Entre març de 2016 i maig de 2017, vaig ser Desenvolupador de Projectes de Formació i Motivació a Valuexperience, acumulant una experiència rica en aquest àmbit durant un any i tres mesos. Des de març de 2020 fins a l’actualitat, exerceixo rols clau com a Cofundador i Codirector a La Fita Psicologia, aportant la meva experiència com a psicòleg, formador i conferenciant. En aquests rols, he tingut l’oportunitat de guiar i transformar vides a través de la meva dedicació a l’educació emocional i la psicologia infantil.

Enfocament integrador

El meu enfocament integrador es basa en la combinació de coneixements teòrics sòlids amb una àmplia experiència pràctica. Creo en la importància d’abordar tant els aspectes emocionals com cognitius per aconseguir un equilibri integral en la salut mental.

Enfocament integrador

El meu enfocament integrador es basa en la combinació de coneixements teòrics sòlids amb una àmplia experiència pràctica. Creo en la importància d'abordar tant els aspectes emocionals com cognitius per aconseguir un equilibri integral en la salut mental.

Conferenciant i formador

A més del meu treball clínic, he compartit els meus coneixements com a conferenciant i formador en diverses plataformes. El meu objectiu és difondre la importància de l'educació emocional i proporcionar eines pràctiques per al creixement personal.

Benestar emocional

Acompanya'm en el camí cap a una vida emocionalment saludable. Descobreix com l'educació emocional pot ser la clau per transformar la teva vida. T'invito a explorar i comprendre el teu món emocional junts!